Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Exclusieve UITNODIGING Kerstboom in Emmen

16 december 2017 @ 19:00 - 21:00

Zes plaatsen beschikbaar voor EBV Mustangs!

Er wordt een immense kerstboom geplaats naast de Grote Kerk in Emmen. Deze boom, aangeboden door de drie Rotaryclubs in Emmen, vormt samen met de kerk en culinaire kerstkraampjes een feeëriek decor voor een openluchtconcert van het Johan Willem Frisco Kapel op zaterdag 16 december. Aan het concert wordt onder ander medewerking verleend door Linda Wagenmakers (zangeres) en Harm Dijkstra (kerstverhaalverteller).

Van dit kerstconcert worden Tv-opnames gemaakt door KRO-NCRV en RTV Drenthe. Hierbij is Joris Linssen is aanwezig. Voor het podium worden 250 zitplaatsen + tafels opgesteld.In samenspraak met de gemeente Emmen worden vrijwilligers uitgenodigd om van deze exclusieve plekken gebruik te maken. Per vereniging of stichting zijn er 6 stoelen beschikbaar.

Hoe ziet het programma voor uw groep van 6 er uit?
19.00 uur Ontvangst op het gemeentehuis
19.45 uur Zitplaatsen innemen
20.00 – 21.30 uur Kerstconcert

Voor nadere informatie: www.kerstboominemmen.nl

U wordt dus van harte uitgenodigd om op basis van exclusiviteit het kerstconcert bij te wonen. U mag dit beschouwen als blijk van waardering van uw belangeloze inzet voor medeburgers door middel van vertegenwoordiging, zorg, sportieve ofculturele activiteiten.

 Wie lijkt het leuk om namens EBV Mustangs aanwezig te zijn op deze bijzondere avond? Laat het even weten door een e-mail te sturen aan:  secretaris@ebvmustangs.nl dan geven wij dit door aan de organisatie.

Gegevens

Datum:
16 december 2017
Tijd:
19:00 - 21:00