Opening Sportplein Emmerhout – 30 september van 14:00 tot 16:00 uur

Ben jij er bij?

Het is zover, het Sportplein Emmerhout wordt geopend! In oktober 2016 heeft een groep wijkbewoners het plan van het sportplein aan de wijk kunnen presenteren op het Ideeënfestival van de burgerbegroting Emmerhout. Het plan heeft heel veel stemmen gekregen van de wijk. Om het hele plan uit te kunnen voeren heeft deze groep wijkbewoners keihard gewerkt om de financiering rond te krijgen. Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar Emmerhout kan met trots de eerste fase van het plan op zaterdag 30 september openen. Speciale gast deze dag is balvirtuoos Maarten van Luit, Nederlands Kampioen Freestyle voetbal.

Tot ziens op het terrein voor de sporthal Emmerhout en het bewonersbedrijf Op Eigen Houtje!

Programma

14:00 – Officiele opening door wethouder Jan Bos

14:15 – Voetbalclinic Voetbal Vereniging EHS ‘‘85 – Rolstoelbasketbalclinic voor alle leeftijden

14:45 – Voetbalclinic ex voetbalsters Heereveen – Basketbalclinic EBV Mustangs

15:15 – Handbal clinic E&O Dames 1

16:00  – Afsluiting All About Dance

Op het terrein
Springkussen. Demontabele free run en bootcamp track voor alle leeftijden door Boaz Reinders en Dennis Scherpen. Activiteiten voor jong en oud door studenten Drenthe College en Richard Krajicek Scholarshippers. De opening is in samenwerking met Hugo Luikens sportcoach Emmerhout.

Verschillende kramen

Op Eigen Houtje, Drenthe College LECS, Stichting Maandeeq, M&Gezond, Richard Krajicek Foundation, sportverenigingen, etc.
De opening van het Sportplein Emmerhout is mede mogelijk gemaakt door Fietshuis Koen.

Bekijk hier de flyer met plattegrond!