Purmerend, maart 2019

Beste clubs,

Het is weer zover. Het 33ste Summer Basketball Camp komt eraan. In de maand juli van dit jaar zullen wij opnieuw een jeugd basketball camp organiseren.

Zoals ieder jaar staat onze clinic op een hoog niveau door deelname van Nederlandse en Amerikaanse topcoaches en topspelers uit de Nederlandse eredivisie (o.a. Meindert van Veen, Vincent Krieger, Arvin Slagter, Hakim Salem en andere topcoaches zullen het camp met hun aanwezigheid opluisteren). Deze coaches staan garant voor optimale inzet en prestaties (dit zullen zij ook verwachten van de deelnemers), zodat de deelnemers aan het einde van de week zullen zeggen “ik heb iets geleerd”.

Het streven van zowel de organisatie als de aanwezige coaches is erop gericht om het Nederlandse basketball die push te geven zodat het basketball de aandacht krijgt die wij denken dat de sport verdient. Dit kunnen wij echter niet alleen! Hier hebben wij de hulp nodig van de clubs.

Wij hopen dat u de bijgevoegde flyer op wilt nemen in uw clubblad of wilt plaatsen op uw website zodat ook uw jeugdleden de mogelijkheid hebben om zich in te schrijven voor dit fantastische camp.

Daarnaast hebben we ook nog een fantastische camp poster die we over diverse sporthallen in Nederland willen verspreiden. Wilt U ook zo een poster in uw sporthal hebben stuur ons een mail en de poster komt uw kant op.

Voor de leukste foto van onze poster in een sporthal hebben we een kleine attentie dus stuur ons de afbeelding en misschien krijgt U deze attentie.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze internetsite http://www.mariobennes.com .

Namens de organisatie danken wij u bij voorbaat voor de te nemen moeite en wensen u een sportief succesvol seizoen toe.

 

Met basketball groeten,
Mario Bennes

P.S. Voor clubs die meer dan 10 inschrijvingen doen per week hebben wij een aardige verrassing.
Voor meer informatie kunt u na 17.00  bellen met 0299-468990 (Petra Bennes).

Flyer