Summer camp 2017

Het is weer zover. Het 31ste Summer Basketball Camp komt eraan. 
In de maand juli van dit jaar zullen wij opnieuw een jeugdbasketballclinic organiseren.

Zoals ieder jaar staat onze clinic op een hoog niveau door deelname van Nederlandse en Amerikaanse topcoaches en topspelers uit de Nederlandse eredivisie. (o.a. Ed Norvell, Meindert van Veen, Vincent Krieger, Dimeo vd Horst, Hakim Salem en andere topcoaches zullen het camp met hun aanwezigheid opluisteren). Deze coaches staan garant voor optimale inzet en prestaties (dit zullen zij ook verwachten van de deelnemers) zodat de deelnemers aan het einde van de week zullen zeggen “ik heb iets geleerd”.

Het streven van zowel de organisatie als de aanwezige coaches is erop gericht om het Nederlandse basketball die push te geven zodat het basketball de aandacht krijgt die wij denken dat de sport verdient. Dit kunnen wij echter niet alleen! Hier hebben wij de hulp nodig van de clubs. Wij hopen dat u de bijgevoegde flyer/poster op wilt nemen in uw clubblad of wilt plaatsen op uw website zodat ook uw jeugdleden de mogelijkheid hebben om zich in te schrijven voor dit fantastische camp.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze internetsite www.mariobennes.com

Mario Bennes

P.S. Voor clubs die meer als 10 inschrijvingen doen per week hebben wij een aardige attentie. Voor meer informatie kunt u na 17.00  bellen met 0299-468990 (Petra Bennes).

Laat een reactie achter