U12-2 doet dit seizoen mee aan een pilot 4×4

U12-2 doet dit seizoen mee aan een pilot 4×4 waar de puntentelling iets anders gaat dan gewend voor een score krijgen ze nu 1 punt en buiten de bucket 2 punten. Ze doen dus niet mee met de reguliere competitie.¬†Door deze pilot is het team opgesplitst in U12-2 en U12-3. Zaterdag 3 nov. was hun tweede wedstrijd dag. Dit keer tegen BVG Goningen.

Na wat gedoe met een basket die niet wou zakken naar de juiste hoogte (gelukkig verholpen door een vader van onze jongens) konden onze jongens beginnen.

Beide teams moesten 2 wedstrijdjes spelen van 2 x 4 minuten.

De jongens van U12-2 kregen weinig weerstand van BVG. Waardoor de eerste wedstrijd in hun voordeel eindigde met 0-9 en de tweede ook in hun voordeel met 0-11.

De jongens van U12-3 hadden het toch wat moeilijker tegen BVG. Hun eerste wedstrijd eindigde daardoor ook in hun nadeel met 8-3 waarbij ze de 3 punten pas in de tweede helft hebben verzameld. Hun tweede wedstrijd ging alweer wat beter deze eindigde in hun voordeel met 2-6.

Ik stond daar zaterdag als een trotse Coach en heb een aantal spelers dingen zien doen die ze op de training mijn nog niet hadden laten zien.